Aïda Llauradó

Cap de llista

Conec i estimo Badalona des de sempre. He estudiat aquí a l'escola pública, passant per l'Escola Jungfrau i l'Institut B7, fins que vaig matricular en Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra, en acabar la llicenciatura vaig fer el màster en Igualtat de Gènere. He treballat de tècnica d'Igualtat de Gènere i d'agent d'Igualtat, a més conec profundament l'Ajuntament de Badalona: vaig ser assessora del Grup Municipal d'ICV-EUiA entre el 2011 i 2015 i assessora de Govern en l'Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible des de 2015 al 2018, abans de ser regidora d'aquest mandat. Abans de presentar-me a les eleccions passades, també vaig treballar de tècnica de millora de l'administració pública als Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona. Des de ben jove he estat implicada a l'ecologisme i a l'associacionisme juvenil, per això em vaig implicar a Joves d'Esquerra Verda als 21 anys i posteriorment vaig ser escollida coordinadora local d'ICV, actualment continuo desenvolupant tasques de coordinació a Badalona En Comú i formo part de l'Executiva a nivell nacional. El feminisme és un pilar essencial de la meva vida, he estat implicada al moviment, a Dones amb Iniciativa i vaig fundar l'Associació Catalana de Professionals de la Igualtat de Gènere (ACPIG), que vaig presidir entre el 2010 al 2017. Torno a fer aquest pas endavant en aquestes Eleccions Municipals amb el ferm compromís de treballar per una ciutat més justa, sostenible i feminista. Amb un projecte amb una visió transformadora de la política, que entén que el canvi real només és possible quan es construeix des de baix, amb la implicació activa de la ciutadania. Volem una Badalona que escolti els seus veïns i veïnes, que els doni veu i vot en les decisions que els afecten i que fomenti la participació ciutadana en tots els àmbits. Tinc el compromís de treballar per una ciutat més sostenible, que tingui cura i respecti i potenciï el medi ambient a la nostra ciutat, i que aposti per models de desenvolupament econòmic i social. Aposto i crec en una Badalona més justa, que combati la desigualtat i l'exclusió social, i que garanteixi els drets i les llibertats de totes les persones. Encapçalo la llista de Badalona En Comú Podem perquè vull construir una Badalona millor, més inclusiva i més democràtica, on tothom tingui cabuda i oportunitat per desenvolupar-se, viure i prosperar en igualtat de condicions en una ciutat verda i feminista.
Aïda Llauradó

Rosa Trenado

Soc extremenya de naixement, com tants dels nostres familiars que van venir a construir projectes de vida a la nostra ciutat. Així ho vaig fer jo també, i fa 15 anys que visc a la meva estimada Badalona. Entre les meves passions, m’encanta perdre'm per la Serralada de Marina amb el meu gran amor, la meva gosseta Luna. Vinculada al moviment sindical des de la meva adolescència, involucrada de forma activa al 15M i formo part de Podemos des del seu naixement. Em vaig formar en Relacions Laborals, Ocupació, Administració i Direcció d'Empreses, i he treballat durant més de 15 anys al sector privat de la construcció exercint funcions de control de gestió. Soc membre del CCA de Podem Catalunya i responsable de l'Àrea de Medi Ambient de l’organització. Actualment, exerceixo de portaveu de Badalona En Comú Podem i de regidora del govern de Badalona, gestionant les àrees de Medi Ambient i Benestar Animal. Tinc el ferm compromís de continuar treballant pels meus veïns i veïnes, per dur a terme les seves reivindicacions i lluites i complir-los des de les institucions. Aquest és el meu compromís i aquesta és la raó per la qual em presento en aquesta candidatura, perquè estic segura que podem construir una nova Badalona.
Rosa Trenado

Dani Alfonso

Vaig néixer a Badalona i fa 45 anys que hi visc. Vaig créixer al barri de Llefià i vaig estudiar al Margarida Xirgu, al B9 i a l'Eugeni d'Ors. Al barri vaig participar activament a l'AVV Sant Mori durant més de 14 anys. Allà vam treballar molt, buscant sempre el benefici dels nostres veïns i veïnes. Principalment, vaig encarregar-me del desenvolupament de l'obertura del pati del col·legi Ítaca i, a través del futbol, vam fer que molts infants amb problemes estructurals s'impliquessin en una activitat social. Aquesta socialització va fer barri i els mateixos integrants dels equips passaven després a ser entrenadors i monitors. Després de 14 anys a la junta de l'AVV, vaig fer el pas al món sindical i vaig ser durant 7 anys representant dels treballadors a Nissan Motor Iberica, adquirint experiència en mobilització i negociació. Tot aquest bagatge social el compaginava amb la meva feina i el meu activisme polític, ja que l'any 1991, amb 14 anys, ja vaig començar a implicar-me políticament a les CJC (Col·lectiu de Joventuts Comunistes) per, uns anys després, fundar EUiA. Actualment soc coordinador de Badalona En Comú. Tota aquesta experiència la poso al servei de la ciutadania, intentant ser útil perquè aquesta societat sigui cada cop més equitativa, això sí: sempre amb alegria.
Dani Alfonso

Dani Sosa

Vaig néixer i créixer al barri de La Salut i a Llefià, allà vaig començar a participar des de l'institut al teixit associatiu juvenil amb l'Associació Juvenil La Rotllana, que em va donar l'oportunitat de realitzar treball sociocomunitari pel barri, compartir en diversitat, educar en valors i viure moltes experiències arreu d'Europa i fins i tot del món. A través d'això em vaig implicar políticament a Joves d'Esquerra Verda, més tard amb la refundació a Joves Ecosocialistes, on actualment soc el Coordinador Nacional de l'organització. Vaig tenir l'oportunitat d'estudiar i graduar-me en Ciències Polítiques i Gestió Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona, tot i que em vaig especialitzar finalment en Periodisme i Comunicació Política a la Universitat de València. M’estimo i conec la meva ciutat, des de Llefià fins a Pomar i de Montigalà fins al Progrés, de nord a sud i d’est a oest, i sempre he viscut amb el convenciment que la ciutadania de Badalona mereix molt més del que ens ha tocat viure. Cal que tornem a il·lusionar perquè ens va el present i el futur en això.
Dani Sosa

Paula Martínez

Vaig néixer al barri de Bufalà. Soc Graduada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra i Postgraduada en Data Analytics per EADA. També vaig cursar estudis de música professional gairebé 15 anys entre el Conservatori Professional de Música i l'Escola de Música Moderna de Badalona. Des dels 16 anys i fins finalitzar els meus estudis (i per poder pagar-los) vaig treballar de monitora de fitness, d'escombriaire, de caixera de supermercat... La lluita obrera i la vocació política em ve de família: republicana, sindicalista i "xarnega". Vaig ser Coordinadora del Districte 3 de Badalona el mandat 2019-2020 i també ho soc actualment, compaginant amb ser Portaveu Municipal del Cercle de Podem Badalona des del 2020. Crec que la política municipal és la més essencial. Però també ho és conèixer i estimar el territori. Em presento per bolcar tota aquesta vocació pública i per poder aportar a la meva ciutat tot el que estigui al meu abast.
Paula Martínez
© Copyright 2022. Disseny web per debisual