Aïda Llauradó i Laura Pérez reivindiquen les polítiques municipalistes feministes

Les comuns Aïda Llauradó i Laura Pérez, regidores de feminismes i LGTBIQ+ de Badalona i Barcelona, remarquen les transformacions del municipalisme feminista per fer avançar en drets a totes les dones des de les dues ciutats

Badalona En Comú Podem va celebrar la seva Trobada Feminista en el marc del 8 de març amb Aïda Llauradó, 2a Tinenta d’Alcaldia d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+ i Agenda 2030 de Badalona, i Laura Pérez, 4rta Tinienta d’Alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de Barcelona, a la Plaça Antònia Boada de Bufalà. La formació morada va voler parlar de l’actualitat feminista marcada per la importància del consentiment i del desig i del «solo sí es sí» davant l’allau de feminicidis, violacions i agressions masclistes.

Aïda Llauradó va posar en valor les polítiques feministes encapçalades pel govern d’Ada Colau a Barcelona, amb Laura Pérez al capdavant de la regidoria de Feminismes durant aquests últims 8 anys i les polítiques impulsades pel Ministeri d’Igualtat amb la ministra Irene Montero en la defensa dels drets de les dones. A més, En Comú Podem ha penjat diferents pancartes a tota la ciutat sota el lema «el nostre cos, la nostra decisió», que va acompanyar l’acte, perquè «es un bon moment per reivindicar la victòria recent per al moviment feminista com és la nova llei de l’avortament i la derrota del recurs del Partit Popular després d’intentar limitar aquest dret. La societat no permetrà ni un sol retrocés pel que fa als drets de les dones, per això l’altre dia la manifestació unitària del 8M a Badalona va ser un èxit» ha reivindicat Llauradó.

Laura Pérez va parlar de la importància de tenir un govern que faci polítiques feministes efectives, i polítiques amb perspectiva de gènere, on les dones i la mirada diversa i transversal en totes les polítiques «que només representa Aïda Llauradó i Badalona En Comú Podem, i per això és importantíssim que després de les Eleccions Municipals a Badalona tinguem una alcaldessa com Llauradó» va dir Pérez.

L’acte va finalitzar amb un sorteig de joguines sexuals que es van entregar al final de la Trobada Feminista, que va comptar amb música i un pica-pica obert a les veïnes i veïns del barri.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual