Aïda Llauradó penja el primer cartell de campanya a Pomar

Avui Badalona En Comú Podem ha realitzat un acte simbòlic de gran importància per al futur de la nostra ciutat: la penjada a Pomar del primer cartell de campanya per a les properes Eleccions Municipals de la formació

Encapçalada per Aïda Llauradó, candidata de Badalona En Comú Podem, i acompanyada d’un grup de membres del partit, l’acció s’ha dut a terme al barri de Pomar, en un gest que busca connectar amb la ciutadania i implicar-la activament en la transformació de Badalona.

Amb el lema «La Badalona que suma», el cartell representa la vocació de treball i col·laboració que caracteritza aquesta formació. Vol reivindicar i posar en valor la nostra ciutat, destacant la capacitat per superar els obstacles que ens impedeixen avançar i oferint respostes concretes i solucions per al benestar de tots els badalonins i badalonines.

El 12 de maig, comença oficialment la campanya electoral per a les Eleccions Municipals, un moment crucial per a Badalona i el seu futur. Badalona En Comú Podem està compromesa en aquesta lluita i treballarà incansablement per aconseguir una Badalona més justa, inclusiva i sostenible.

Aïda Llauradó, candidata de Badalona En Comú Podem, ha expressat la seva gratitud les persones simpatitzants i militants que l’han acompanyat en aquest acte inaugural. «Aquest cartell és una mostra tangible del nostre compromís amb Badalona i la seva gent. Treballarem incansablement per sumar esforços i aconseguir una ciutat millor per a tothom. Per això em presento a alcaldessa de Badalona, perquè crec que ha arribat aquest moviment de canvi» ha dit Llauradó.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual