Aïda Llauradó reivindica el dret a l’habitatge digne a l’acte d’inici de campanya de Badalona En Comú Podem

Aïda Llauradó, candidata a l’alcaldia de Badalona, ha posat en valor el dret a l’habitatge digne en un primer acte de campanya celebrat a la Plaça de la Dona acompanyada de Rosa Trenado i David Cid

Avui, 13 de maig, a la Plaça de la Dona al barri de Llefià, Badalona En Comú Podem ha celebrat l’acte d’inici de campanya sota el lema «L’habitatge és un dret». L’esdeveniment ha comptat amb la participació d’Aïda Llauradó, candidata a l’alcaldia de Badalona, acompanyada per Rosa Trenado, número dos de la candidatura, i David Cid, portaveu d’En Comú Podem al Parlament.

Amb el propòsit de posar de manifest la importància de l’habitatge com a dret fonamental, Rosa Trenado ha fet menció a la situació dramàtica que es viu a Badalona i ha destacat les solucions programàtiques que proposa Badalona En Comú Podem. Segons Trenado, «és inacceptable que tanta gent de Badalona hagi de destinar més del 75% del seu sou a pagar el lloguer o la hipoteca. Proposem polítiques que protegeixin a la gent i promoguin l’habitatge social i assequible».

D’altra banda, David Cid ha ressaltat les polítiques portades a terme per Ada Colau a Barcelona i ha afirmat que «En Comú Podem és capaç de donar resposta als problemes relacionats amb el lloguer i el dret a l’habitatge». Cid ha subratllat la importància d’avançar en la limitació dels preus dels lloguers, impulsar l’habitatge públic amb un Parc Públic d’habitatge.

En el discurs principal de l’acte, Aïda Llauradó ha reivindicat el lideratge de Badalona En Comú Podem com a garantia per aconseguir els drets bàsics per a la ciutadania de Badalona. Ha afirmat: «Cal un canvi de lideratge a Badalona, i Badalona En Comú Podem és la garantia d’aconseguir una ciutat on es respectin els drets de la gent humil, de la gent treballadora, de la majoria de gent de tota Badalona!». Llauradó ha proposat un parc d’habitatge social i assequible, repartit pel conjunt de la ciutat, i ha defensat el model de Barcelona, on situa en la unitat antidesnonaments i les polítiques actives d’habitatge com un referent d’èxit.

En aquest sentit, Llauradó ha destacat les prioritats de la candidatura Badalona En Comú Podem, incloent el dret a una vida digne, l’accés a ajuts socials, la seguretat ciutadana, l’existència de parcs infantils adequats i l’accessibilitat universal. També ha fet èmfasi en la importància de garantir un aire net, un bon accés als serveis de salut i la promoció de l’habitatge digne a preus assequibles a tota la ciutat.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual