Badalona En Comú Podem aconsegueix que la Generalitat acordi amb la comunitat educativa la ubicació i calendari de la nova Escola Montigalà

Comuns i republicans van anunciar l’acord de pressupostos ahir

Ahir Jéssica Albiach, presidenta d’En Comú Podem, i el president de la Generalitat Pere Aragonès van anunciar l’acord Pressupostos entre els comuns i el govern de la Generalitat per tirar endavant els comptes de 2023. L’objectiu d’aquest pressupostos és redistribuïr els costos de la inflació i fer front a l’emergència climàtica, sanitària i habitacional.

Pel que fa a Badalona, s’inclou el compromís del Departament d’Educació d’acordar amb la comunitat educativa l’ubicació de la nova escolta i la calendarització del trasllat de cara al proper any 2023. Badalona En Comú Podem a iniciativa d’Aïda Llauradó havien fet diverses visites a l’escola i reunions de representants de l’AMPA i la direcció amb representants del grup parlamentari dels comuns.  Durant el febrer de 2021 amb la mateixa Jéssica Albiach i aquest any amb Joan Carles Gallego coincidint amb l’inici del curs escolar. En Comú Podem era coneixedor de la situació a l’Escola Montigalà i era una prioritat política a la negociació dels Pressupostos de la Generalitat amb el govern.

La regidora d’Educació i candidata a l’alcaldia de Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, ha manifestat “és una gran notícia que després de 14 anys de provisionalitat es materialitzi aquest acord i aquest compromís, ara és torn d’escoltar a la comunitat educativa el que està dient des de fa molts anys: cal materialitzar la construcció definitiva de l’Escola Montigalà i i per fi deixar enrere aquesta situació d’incertesa i provisionalitat dels infants d’aquesta escola”.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual