Badalona En Comú Podem es desmarca de la col·laboració de l’Ajuntament amb l’acte «La coeducació secuestrada»

Badalona En Comú Podem ens desmarquem de l’acte «La coeducación secuestrada» que tindrà lloc demà a la tarda, on col·labora la regidoria de Cultura a través de l’Espai Betúlia.

Reclamem a ERC Badalona que es responsabilitzi de les seves competències, doni explicacions sobre aquesta col·laboració, i faci una revisió dels criteris que utilitza a l’hora de posar el logotip de l’Ajuntament de Badalona en els actes vinculats a Cultura. També reclamem que la regidoria de Cultura revisi si amb la presentació d’aquest acte s’estan vulnerant articles de la Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. Pel mateix motiu, En Comú Podem també ens hem posat en contacte amb l’Observatori contra l’Homofòbia.

En Comú Podem és una coalició transfeminista, que defensem els drets de tot el col·lectiu LGTBIQ+, i així ho hem demostrat tant en l’aprovació de la Llei Trans, com en totes les polítiques que hem dut a terme.

D’altra banda, som coneixedores dels diferents debats que s’estan produint en el si del moviment feminista i del col·lectiu LGTBIQ+. En aquest sentit, defensem la llibertat d’expressió i el sa debat entre els diferents punts de vista i posicionaments ideològics. Per aquest motiu, Aïda Llauradó, candidata a l’alcaldia d’En Comú Podem, sempre ha defensat i seguirà defensant l’entesa entre tots els col·lectius feministes i el respecte a totes les teories vinculades a la igualtat de gènere. Segons Llauradó «S’ha de saber distingir el legítim debat entre col·lectius de la promoció dels actes a nivell institucional com Ajuntament de Badalona.»

© Copyright 2022. Disseny web per debisual