Badalona En Comú Podem tanca el seu programa electoral per a les Eleccions Municipals

Amb moltes aportacions per part de la ciutadania i entitats, Badalona En Comú Podem ha finalitzat la redacció del seu programa electoral per a les properes Eleccions Municipals. Amb un total de 150 pàgines, aquest programa reflecteix el compromís del partit amb la ciutadania i les seves aspiracions per «construir una nova Badalona».

Les Jornades Programàtiques organitzades per Badalona En Comú Podem van ser un espai obert de participació, on la militància del partit i diverses associacions i entitats de la ciutat van contribuir activament amb idees i propostes per enriquir i finalitzar el programa electoral de la formació. La candidata a l’alcaldia, Aïda Llauradó, va donar la benvinguda a aquestes jornades i va destacar la importància de la col·laboració ciutadana en el procés de construcció del programa electoral.

Durant les jornades, es van abordar temes clau per a la ciutat, com ara la lluita contra les desigualtats, la defensa del medi ambient i la sostenibilitat, així com la lluita contra l’odi, la participació ciutadana i el futur econòmic i del treball de la ciutat. En aquests 5 eixos s’ha estructurat el programa, on les aportacions de la ciutadania i les entitats locals van ser valuoses per establir les bases i desenvolupar les línies de Badalona En Comú Podem.

Aïda Llauradó va afirmar: «Tenim un programa electoral per donar resposta a les necessitats de la ciutadania de Badalona, per acabar amb les desigualtats històriques de la nostra ciutat i per ficar l’ecologisme i el feminisme al centre de l’acció política per guiar les actuacions del consistori». Amb aquesta declaració, Llauradó posa de manifest que cal construir i treballar per una Badalona diferent, que abordi els reptes locals enquistats i prioritzi les respostes ràpides i solvents.

El programa electoral de Badalona En Comú Podem inclou una sèrie de propostes concretes i realistes per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. Aquests inclouen plans per a la creació d’ocupació digna, l’ampliació i el suport als serveis socials, la promoció de l’habitatge assequible i la revitalització dels espais públics, fent-los més sostenibles i accessibles. A més, els comuns posen un fort èmfasi en la transparència i la participació ciutadana com a eixos fonamentals de la seva gestió municipal.

Badalona En Comú Podem es presenta, a uns dies de començar la campanya, com una opció política compromesa amb el benestar de Badalona i amb una visió transformadora per al futur de la ciutat. El seu programa electoral, fruit de la col·laboració ciutadana i el treball conjunt amb diverses entitats locals, esdevé un full de ruta per aconseguir, diuen, «la Badalona que suma«.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual