Badalona ja compta amb un mural de l’activista Angela Davis

L’acció impulsada per les dones de Badalona En Comú Podem s’ha dut a terme a la cruïlla dels carrers Miquel Servet i d’Osca

En el marc de les accions pel 25N, Dia Internacional per l’Erradicació de la violència envers les Dones, el grup de dones de Badalona En Comú Podem ha sortit al carrer per reivindicar a Angela Davis i les seves paraules: les dones sempre han sigut la columna vertebral del moviment per la justícia social. Amb això la formació morada reivindica la lluita per avançar en la conquesta de drets per totes les dones i l’activisme social.

La cap de llista dels comuns, Aïda Llauradó, va fer unes declaracions posant en valor a l’activista afroamericana Angela Davis i el seu paper en la defensa de les totes les dones des de la seva diversitat, ja siguin racialitzades, migrades, trans… «És una gran notícia que Badalona tingui un mural en homenatge a Davis, pel que representa i per la seva visió transversal i interseccional del feminisme. Un feminisme que avanci en drets ha de ser un feminisme per a totes les dones» va sentenciar Llauradó.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual