En Comú Podem denuncia que l’Ajuntament de Badalona no ofereix cap alternativa habitacional a famílies amb menors a càrrec.

Aïda Llauradó ha denunciat la manca de política d’habitatge del govern de Badalona amagant les carències amb la conflictivitat. 

En Comú Podem denuncia l’absència de política d’habitatge del govern de Badalona. Quan el PP estava a l’oposició reclamava mesures habitacionals per les persones desnonades i exigia solucions, ara que estan al govern han creat una regidoria antiocupació i no han fet res per pal·liar les mancances del parc públic d’habitatge de Badalona. 

Amb l’excusa de la conflictivitat amaguen les seves carències de propostes i posen en perill a famílies amb nens, deixant-les al carrer sobrepassant els límits legals. En Comú Podem denunciarà aquests fets fins a les últimes conseqüències, si és necessari portarà el cas als jutjats, però aclareixen que no es pot deixar menors als carrers.Segons la presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó: «considerem de vital importància fer política d’habitatge que ajudi a les persones a tenir una alternativa habitacional en cas de circumstàncies vulnerables.” Afegeix: “no deixarem que el govern d’Albiol deixi a menors al càrrec sota l’excusa de la conflictivitat com vol fer al carrer Calderón de la Barca”.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual