Aïda Llauradó (En Comú Podem) prioritza les polítiques verdes per fer front a l’emergència climàtica a Badalona

El Centre Cívic de Can Cabanyes va acollir l’acte central de campanya de Badalona En Comú Podem les Eleccions Municipals 2023 amb la presència destacada de la candidata Aida Llauradó. La líder dels comuns va prioritzar les polítiques ecologistes per fer un canvi real a la ciutat

Badalona En Comú Podem va celebrar ahir l’acte central de campanya de les Eleccions Municipals 2023 en un Centre Cívic de Can Cabanyes ple d’entusiasme i compromís amb el medi ambient malgrat la pluja persistent. L’acte va posar de manifest la determinació del partit de fer front a l’emergència climàtica a la ciutat de Badalona, amb un enfocament basat en polítiques verdes i sostenibles.

L’esdeveniment va començar amb una actuació del Cor Rebel, que va animar i motivar el públic amb les seves cançons reivindicatives abans de donar pas als discursos polítics. La candidata Aida Llauradó va prendre la paraula per defensar la transformació real de la C31 i la necessitat d’una aposta ferma per afrontar els reptes mediambientals. Llauradó va destacar també la importància de recuperar l’Escola del Mar i l’Escola Natura, així com la descontaminació dels solars afectats, i va expressar el seu agraïment a Rosa Trenado per la seva dedicació a la regidoria de Medi Ambient i Benestar Animal.

L’acte va ser introduït per Dani Sosa, coordinador nacional de Joves Ecosocialistes i número 4 de la candidatura, qui va posar l’accent en les necessitats climàtiques des de la perspectiva jove i la construcció d’un futur millor per a la ciutat de Badalona.
Rosa Trenado, per la seva banda, va anunciar un compromís reforçat amb la transició ecològica durant aquest mandat, destacant la importància de polítiques valentes i innovadores en l’àmbit de les energies renovables, els carrils bici i la reducció de la dependència energètica com a mesura climàtica i social.

La presència de l’eurodiputat Ernest Urtasun va enriquir l’acte, posant en valor les platges de Badalona i posant èmfasi en la tasca necessària per acabar amb els residus sòlids que les afecten. Urtasun va convidar les regidores presents a Brussel·les per lluitar i reivindicar que la ciutat sigui una prioritat a l’agenda europea.

Aida Llauradó va concloure l’acte central de campanya amb la voluntat decidida de fer de Badalona una ciutat que afronti els reptes del futur des de l’alcaldia a partir del proper mes de juny. També va expressar el seu descontentament amb altres forces polítiques que adopten el discurs de l’Agenda 2030 però després realitzen pràctiques de greenwashing amb l’objectiu de guanyar vots.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual