Dani Sosa serà el candidat nº 12 de Sumar – En Comú Podem

El coordinador nacional de Joves Ecosocialistes, organització juvenil dels comuns, serà el candidat jove de l’organització per Barcelona amb l’objectiu de guanyar drets per la gent jove i pel conjunt de la ciutadania

Avui s’ha anunciat oficialment que Dani Sosa, Coordinador Nacional de Joves Ecosocialistes i número 4 de Badalona En Comú Podem a les anteriors municipals, serà el candidat número 12 per Barcelona a les properes Eleccions Generals per Sumar – En Comú Podem. La coordinadora local de Badalona En Comú i regidora a l’Ajuntament de Badalona, Aïda Llauradó, ha presentat i ha posat en valor tota la tasca que ha fet Dani Sosa a les municipals i el bon paper que pot fer com a candidat jove i badaloní en aquestes Eleccions Generals.

El passat divendres, el Consell Nacional de Catalunya En Comú va ratificar les llistes de la formació per a les Eleccions Generals del proper 23 de juliol, de la mateixa manera ahir Joves Ecosocialistes va ratificar el seu candidat al seu Consell Nacional. Aquesta ratificació inclou la presència de Dani Sosa com a candidat número de la coalició, acompanyant a Aina Vidal i Yolanda Díaz en la seva candidatura al Congrés.

Dani Sosa ha posat en valor la importància d’una política progressista que defensi els drets polítics, construeixi una societat més justa i defensi les llibertats fonamentals. Ha destacat el compromís de Sumar – En Comú Podem per treballar per superar les desigualtats, protegir els drets laborals i socials, combatre l’atur juvenil, defensar el medi ambient i construir una societat inclusiva i solidària.

Amb l’oportunitat de representar el jovent i la lluita contra les desigualtats de Joves Ecosocialistes i Badalona En Comú, Dani Sosa ha expressat el seu compromís amb les generacions futures i la construcció d’un futur millor per a tothom. «Ens trobem en un moment clau per la democràcia, l’extrema dreta està arrabasant drets per allà on passa, com hem vist al País Valencià. Cal que la gent jove es mobilitzi perquè aquestes Eleccions van del seu futur, però també del present del conjunt de la ciutadania. Les Eleccions són a l’estiu, el 23 de juliol, però hem d’il·lusionar a la gent perquè surti a votar i ho faci perquè Yolanda Díaz sigui la propera presidenta de l’Estat Espanyol» ha dit Sosa.

La campanya electoral de Sumar – En Comú Podem es centrarà «en donar veu als qui sovint són silenciats» ha dit Llauradó, defensar els interessos de la gent treballadora i avançar cap a una societat més justa i equitativa. Amb el suport de la ciutadania, aquesta coalició aspira a guanyar un futur de justícia social, sostenibilitat i progrés.

© Copyright 2022. Disseny web per debisual